>Belvilla vakantiehuizen neemt VillaTour over

>Belvilla, de grootste Nederlandse aanbieder van vakantiewoningen in Europa, heeft VillaTour overgenomen. Met deze overname is het Belvilla-aanbod opnieuw uitgebreid, nu met honderden ruime vakantiehuizen in onder meer Oostenrijk en Zwitserland. De overname is een volgende stap in het streven van Belvilla om ook in Europa marktleider te worden.
Nick Bosch van Rosenthal, directeur van Belvilla: “Deze Oostenrijkspecialist heeft een groot aanbod ruime chalets en villa’s met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En ze staan op de prachtigste plekjes. Dat past perfect bij de wensen van onze klanten. Zij zullen tevreden zijn met deze uitbreiding van vakantiewoningen, ook in Zwitserland.”
John Adelaar, voormalig directeur van VillaTour, is opgelucht nu de overname rond is. “Als klein bedrijf met alleen Nederlandse klanten is het erg moeizaam overleven in het grote woud van internetaanbieders van vakantiewoningen. Het is dus slim om aansluiting te zoeken bij een grote, sterke partner die internationaal werkt. Belvilla is het enige bedrijf van deze omvang in Nederland en dus wat mij betreft de enige serieuze overnamekandidaat. Ik ben zeer positief over de toekomst: Belvilla is een professionele organisatie en straalt veel energie uit.” www.belvilla.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.