>Boerderijkamers voor rust op platteland

>De online gids voor vakanties op het platteland, Boerderijkamers, presenteert een geheel vernieuwde website. Op Boerderijkamers verenigen meer dan 800 verhuurders van accommodaties op het platteland zich tot een overzichtelijke gids voor de oriënterende vakantieganger. Van een romantisch verblijf tot een familieweekend, de website staat vol met opties. ‘Rust en ruimte op het platteland’, dat is het uitgangspunt voor een verblijf in een boerderijkamer. Een overnachting op basis van bed and Breakfast kan al vanaf 20,- euro per persoon per nacht. Bij de aangesloten actieve boerderijen kunnen bezoekers een kijkje nemen in het dagelijkse leven van de moderne boer. www.boerderijkamers.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.