>Curiosamarkt in Utrecht

>Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009 is in de Veemarkthal Utrecht twee dagen lang de grootste en mooiste Antiek- en Curiosamarkt van Nederland en ligt deze ocatie bomvol met antiek en curiosa, verzamelobjecten en spullen uit Grootmoeders Tijd. Op deze Curiosa Tweedaagse etaleren 350 standhouders hun assortiment. Er is van alles te vinden van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk tot grote meubels, veel schilderijen, glaswerk, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz. Curiosa Weekend (Sartreweg, nabij Berekuil ) is op beide dagen geopend van 9-16.30 uur. De toegang bedraagt Euro 5,00. Kinderen onder geleide t/m 12 jr. gratis. www.curiosawereld.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.