>" De Ardèche, dat is het"

>Bereisde Nederlanders beantwoorden vragen over hun favoriete reisbestemming. Thrillerschrijver René Appel heeft zijn hart verpand aan Mayres in de Franse Ardèche. Waarom is de Ardèche de favoriete reisbestemming?
„We komen al twintig jaar met tussenpozen op een camping, ’Les Rives d’Ardèche, zo’n tien kilometer van de bron van de Ardèche af. De rivier is daar nog klein. Verderop verandert de Ardèche in een Nederlands pretpark, maar op dit plekje komen maar weinig mensen. Hier kun je ’s avonds bij de rivier zitten met een kopje koffie of een wijntje, en naar de rivier luisteren. We hebben de plek toevallig ontdekt tijdens een wandeling en sindsdien komen we er om de paar jaar terug. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik zag het en dacht: dit is het.” Lees het hele verhaal bij Trouw

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.