>Dineren in het donker in Denemarken

>Drie visueel gehandicapten hebben in de Kopenhaagse wijk Vesterbro restaurant Dark Waiter geopend waar gasten in het donker kunnen dineren. Het restaurant werkt met geheime menu’s – naar wordt gezegd om de belevingswaarde te vergroten. Gasten krijgen noch hun maaltijden noch het bedienend personeel te zien. Volgens een van de initiatiefnemers, Lene Johannsen, dient het concept twee doelen. De gasten ondergaan een geheel nieuwe ervaring bij het proeven van het eten en het drinken. Bovendien leren ze hoe het is om visueel gehandicapt te zijn.
Meer inlichtingen en reserveren: Restaurant Dark Waiter, Frederiksberg Allé 11, DK_1621 Kopenhagen V., tel. +45 2361 5989, e-mail: booking@darkwaiter.dk en internet: www.darkwaiter.dk

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.