>Duitsland populair voor 2e huis

>Bij een tweede huis in een ander land wordt vaak als eerste gedacht aan Frankrijk, Spanje of misschien wel verder weg. Maar vakantiegaand Nederland heeft inmiddels ontdekt dat veel dichter bij huis ook geweldige mogelijkheden zijn, want niet Frankrijk is meer ons favoriete vakantieland maar Duitsland.
Deze toppositie is vooral te danken aan het grote aantal korte vakanties dat bij de oosterburen wordt doorgebracht. Want waarom ver reizen als een prachtige natuur, mooie steden, vriendelijke mensen en een goede infrastructuur letterlijk om de hoek liggen?, zo denken velen. Voor veel tweede huizenbezitters blijkt ons buurland de ideale locatie. En op de 25e editie van Second Home International (13, 14 en 15 maart) de beurs die zich richt op een tweede huis in binnen- en buitenland, zal Duitsland dan ook zeker niet ontbreken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.