>Floortje bereikt Amsterdam eiland

>Floortje Dessing is op de eindbestemming van haar lange reis: het totaal geÏsoleerde Amsterdam eiland in de oneindige leegte van de Indische Oceaan. Ze heeft een ontmoeting met de Disam, de baas van het eiland, en kijkt ze hoe de bewoners aan stroom en vers voedsel komen. Deze week reist Froukje naar het Italiaanse eiland Sardinië, waar ze naast de rust en charme van het Italiaanse platteland ook het “jetset leventje” aan de Costa Smeralda verkent. Ze begint haar trip in Porto Cervo, het kloppende hart van de Costa Smeralda. Ook bezoekt Froukje een typische Agriturismi bedrijf en neemt ze een ferry naar de La Maddalena-archipel.
3 op Reis, zondag 1 maart, 19:55 uur, Ned 3

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.