>Giraffenweek in Beekse Bergen

>De nieuwsgierige giraffen met hun lange nekken staan centraal tijdens de carnavalsvakantie in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens de Girafweek, van zaterdag 21 februari tot en met zondag 1 maart, komen bezoekers alles te weten over de langste bewoners van het safaripark. Zij kunnen geschminkt worden als hun favoriete giraf, er zijn extra voederpresentaties bij de reusachtige dieren en kids kunnen deelnemen aan een ‘nek-aan-nekrace’. Ook in de safaribussen – soms zelfs met girafmotief – vertellen de rangers uitgebreid over het leven van giraffen. De vijftien Rotschild giraffen – Pwala, Waldo, Annelies, Astrid, Tevedre, Twiga, Amber, Carmen, Thijs, Hadya, Dahnee, Tiara, Yonina, Margriette en de ruim een week oude giraf Theluji – staan centraal tijdens deze themaweek. Samen vormen zij één van de grootste groepen giraffen van Europa. De jongste bezoekers kunnen zich uitleven in het speelhuis van girafjes Dip & Dap, bekend van de gelijknamige tv-serie. Tijdens de Girafweek is Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) geopend van 10.00 tot 16.30 uur. www.beeksebergen.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.