>Groninger paar nu campingbaas in Zweden

>

Meine en Willy Schreiber uit Delfzijl beginnen een nieuw leven als campingbaas in het Zweedse Fastnäs. Meine Schreiber is nu nog interim-manager en zijn vrouw is apothekersassistente. Het stel vertrekt in het voorjaar. “Vier jaar geleden waren we daar voor het eerst”, vertelt hij. “Vanaf het eerste moment voelde het aan alsof ik in mijn vaderland terecht was gekomen. We hadden bij ons vertrek ook meteen heimwee.” (…) Het leven van een campingbaas is meer dan een beetje peddelen in een kano. “Waarschijnlijk werk ik van zes uur ’s morgens tot twaalf uur ’s avonds”, zegt Meine. Dus hoezo ‘afscheid van het jachtige bestaan?’ Hij lacht. “Het grote verschil is natuurlijk dat de camping van ons zelf is. Dat maakt het verschil.” Meer informatie over de camping staat op www.alevi-camping.com.
Dagblad van het Noorden

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.