>Hoe Philadelphia opeens populair werd

>New York is de Amerikaanse stedentrip bij uitstek. Maar op een steenworp afstand ligt nog een metropool die ‘hot and happening’ is: Philadelphia. David Benton van The Rittenhouse Hotel opent de deur van een luxe penthouse. ,,Kijk, hier sliep Tom Hanks tijdens de opnamen van de film Philadelphia,’’ zegt de vice-president van het statige hotel in hartje Philadelphia. Even later toont hij de hotelkamers waar Oprah Winfrey en George Bush sr. regelmatig verblijven. ,,Philadelphia wordt steeds populairder als reisbestemming,’’ zegt Benton, in de Verenigde Saten iemand van naam in het hotelwezen. ,,De stad ademt een warmte en hartelijkheid uit die andere steden aan de oostkust missen.’’ Lees het hele verhaal bij AD.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.