>Honderden euro’s terug van Summum

>Honderden euro’s retour op een verre reis, zelfs als die al geboekt en betaald is? Voor iedereen die dit jaar met Summum.nl naar een ver land reist heeft Summum.nl een plezierige boodschap: de ‘prijsgarantie’. Mochten er extra brandstoftoeslagen of andere belastingen geheven worden, dan betaalt Summum.nl deze. Maar Summum.nl gaatl verder: als dergelijke kosten worden verláágd, dan krijgt de klant geld terug. Met deze ‘prijsgarantie’ verwacht Summum.nl de zorgen weg te nemen van klanten, die in deze economisch onzekere tijden wel graag ver weg op vakantie willen, maar bang zijn nu te veel te betalen. Iedereen heeft het nieuws gehoord over de verlaagde olieprijzen en wacht af of de lagere brandstoftoeslagen en andere verlagingen zullen resulteren in lagere reissommen. Dankzij de ‘prijsgarantie’ van Summum.nl hoeft wachten niet meer. De prijs wordt nóóit hoger en kan alleen maar lager worden.
Dat de kortingsgarantie geen loze belofte is, hebben tal van Summum.nl- klanten al ervaren. Wie de reis naar China, Tibet en Nepal heeft geboekt, krijgt tot 350 euro terug. Ook klanten die naar Cuba reizen, krijgen tot 350 euro retour. www.summum.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.