>In het donker in de duinen

>

>In het donker in de duinen 13

In februari gaat de zon kort na zes uur onder. Wat gebeurt er dan in de duinen? Dat kan het publiek nu meemaken. Bijzonder, want de meeste excursies zijn overdag, en van de boswachter mogen er eigenlijk na zonsondergang geen mensen meer in het duin. Nu wel. Deze wandeling begint in het lichte bos, dan wandelen deelnemers in een groep in de schemering door de struwelen, maken de zonsondergang mee in het duin en tot slot wandelt de groep door een donker bos terug. Verplicht aanmelden via het Nationaal Park Zuid-Kennemerland: boek online via www.npzk.nl of telefonisch bij Duincentrum de Zandwaaier (023) 541 11 29. Wanneer | za 21 februari 2009 om 16.30-19.00u, Nationaal Park Zuid-Kennemerland

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.