>Keukenhof zoekt bollebozen

>

Tulips from Keukenhof Gardens, Lisle, Holland.[Image via Wikipedia]

Van 19 maart tot en met 21 mei 2009 is Keukenhof weer geopend en dit seizoen is er ook voor kinderen weer veel te beleven. Er is speciaal voor hen, een route met spelletjes en vragen uitgezet door Keukenhof. Deze route is aangegeven in het Bollebozenboekje dat gratis afgehaald kan worden bij de infobalie in het park. De speurtocht leidt de oudere schoolkinderen langs de interessante plekken van het park.
Spelenderwijs worden de kinderen door het park geleid terwijl de ouders kunnen genieten van de schoonheid van het park. Onderweg komen ze van alles tegen, waarmee ze kunnen spelen. Een paddestoel, een slakkenhuis, een wigwam en een slang helemaal gemaakt van wilgentenen, waar doorheen gekropen kan worden bijvoorbeeld. Ook kunnen ze verdwalen in de doolhof, een kijkje nemen in de boomhut, spelen in de speeltuin en genieten van talloze dieren bij de dierenwei en de kinderboerderij.
Dappere kinderen kunnen een kijkje nemen bovenin een molen en zo over het hele park uitkijken, of dichter bij de grond, over de vijver lopen via stapstenen die daarin zijn gemaakt.
Gasten van Keukenhof hoeven niet met een lege maag naar huis te gaan, dus ook niet onze jeugdige gasten. Alle restaurants in het park serveren een kindermenu. Om het dagje uit compleet te maken kunnen er poffertjes worden gegeten in het poffertjesrestaurant.
Het is mogelijk om kosteloos gebruik te maken van karren, voor kinderen die al kunnen zitten. Deze zijn af te halen bij de ingang. Voor een fietstocht in de omgeving staan kinderfietsen klaar of biedt de fietsverhuurder kinderzitjes en helmen aan. Voor meer informatie over Keukenhof en openingstijden kunt u kijken op www.keukenhof.nl.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.