>Kindvriendelijk uit eten in Keulen

>Restaurants waar kinderen het naar hun zin hebben en ook ouders culinair aan hun trekken komen, zijn in Keulen sinds kort te herkennen aan een sticker met de tekst ‘Essen mit Kindern’. Met speciale kleine porties en de nodige tolerantie bij gejengel, willen restaurants – van eenvoudige Gaststätten tot sjieke restaurants – laten zien dat ook de kleinsten van harte welkom zijn. Het is de bedoeling dat ook in Keulse restaurantgidsen binnenkort een speciale rubriek met aanbevelingen voor kindvriendelijke eetadressen komt. De Duitse domstad is een leuke plek om een weekend met kinderen door te brengen. Zowel de dierentuin, de kinderopera en het nabij gelegen pretpark Phantasialand vallen bij de kleintjes in de smaak. www.essen-mit-kindern.de

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.