>Lente vieren in de sneeuw

>Massa’s sneeuw en volop zon, dat is de droom van iedere wintersportliefhebber. Met name in maart en april is de kans hierop groot. De Tiroler Zugspitz Arena (Oostenrijk) wil deze, doorgaans zonnige periode in het vroege voorjaar nu extra promoten. Daarom introduceert de vakantieregio de ‘zonne-skiweken’ met aantrekkelijke all-in aanbiedingen. Vanaf 14 maart tot het einde van het winterseizoen (19 april 2009) profiteren late wintersporters van interessante kortingen. Niet alleen op de accommoda­ties en de skipas, wie een weekarrangement boekt betaalt ook 10% minder voor de skihuur en skiles.
Skiën in de lente voor weinig geld. Dat kan tijdens de ‘zonne-skiweken’ in de zeven skige­bie­den van de Tiroler Zugspitz Arena, goed voor bijna 150 km pistes. Een weekarrangement in deze periode omvat 7 overnachtingen, een zesdaagse skipas (Happy Ski Card) en 10% korting op de skihuur en -les. In een ontbijtpension boek je dit pakket al vanaf EUR 297,- per persoon. Een viersterren-hotel op basis van halfpension is vanaf EUR 586,- te boeken.
De gemoedelijke en overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald (‘Ehrwalder Alm’ en ‘Wetterstein’), Biberwier (‘Marienberg’) en Berwang/Bichlbach (‘Skischaukel Berwang’) zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. Hier tref je hoofdzakelijk brede blauwe en rode pistes aan. De gevorderde wintersporter komt in de Tiroler Zugspitz Arena vooral aan z’n trekken op de ‘Grubigstein’ in Lermoos of in het gletsjerskigebied ‘Zugspitzplatt’ boven op de bijna 3.000 meter hoge Zugspitze.
De weekarrangementen tijdens de ‘zonne-skiweken zijn op de site www.zugspitzarena.com te vinden onder de naam ‘Wochenpauschale Sonnenskilauf’.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.