>Met Eurocamp op safari in Europa

>Eurocamp komt in zijn 25-ste jaar als aanbieder van luxueuze campingvakanties met een primeur: de Safaritent. Deze tenten, die de sfeer ademen van het zonnige buitenleven in de natuur van zuidelijk Afrika, worden dit seizoen geïntroduceerd op campings in Frankrijk en Italië. Ter gelegenheid van het jubileum van Eurocamp krijgen kampeerliefhebbers gelijk 25 euro korting per week als zij de Safaritent boeken.
De Safaritent van Eurocamp biedt de ultieme kampeerbeleving en laat de vakantieganger op een comfortabele manier alle voordelen van het buitenleven ontdekken. De op zuidelijk Afrika geïnspireerde tenten bestaan uit twee ruime slaapvertrekken met goede bedden, houten meubels en accessoires. In het woongedeelte bevindt zich een compleet ingerichte keuken met koelkast. Op het overdekte terras staat een houten tuinset met eettafel, stoelen en zonnebedden. De tenten, met een vloeroppervlakte van 7,30 bij 4,50 meter, zijn gemaakt van natuurlijke materialen, in natuurlijke kleuren en hebben een gemakkelijk schoon te houden planken vloer. Ze zijn geschikt voor maximaal zes personen. www.eurocamp.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.