>Met Strandexpress naar Scheveningen

>Tijdens het strandseizoen gaat elke zondag om de tien minuten vanaf het transferium bij knooppunt Ypenburg (A4/A13) een tram rechtstreeks naar Scheveningen rijden. Dit tegen een bescheiden tarief: het kaartje van 2 euro is voor 4 personen, inclusief het parkeren. Hiermee wil de gemeente de parkeerdruk verminderen en de bereikbaarheid van Scheveningen-Bad voor bezoekers van buiten Den Haag verbeteren. Volgens verkeerswethouder Peter Smit kan voortaan een stranddagje Scheveningen zo heel voordelig en ontspannen beginnen: “Op zomerse zondagen wordt de Strandexpress een bijzonder aantrekkelijk reisalternatief. Je kan er files mee vermijden en er bovendien flink wat geld mee uitsparen.” Daarnaast leidt het er volgens de gemeente toe dat de parkeeroverlast in Scheveningen-Bad afneemt en zo de leefbaarheid in de Scheveningse straten verbetert. Lees het volledige bericht

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.