>Nieuw hotel in Brussel

>Hotel Château du Lac is gevestigd in Genval en is het enige 5*hotel juist ten zuiden van Brussel. Het kasteel ligt aan het meer van Genval en toeristen kwamen er zelfs al aan het begin van de 20e eeuw om te kuren en te genieten. Onlangs werd daar het nieuwe kuur-verwenoord ‘Martin’s Spa’ geopend op de bovenverdieping van het kasteel. Heerlijk voor een weekend ertussenuit vlakbij Nederland.
Stijlvol naar sauna, hammam, beauty- en bodywealthcentrum, dat is zeker. Stel je maar voor: water van 28 graden kabbelt uit een zwanennek van gehard staal, een sterrenhemel getekend Swarovksi boven het ontspanningsbad, een muur van gehamerd metaal of leisteen en kiezel, lederen canapés, een stijlvolle kroonluchter van metaal en kristal, de chique producten van Terraké, baden en behandelruimtes en een rustkamer volgens de regels van Feng Shui. Het hotel heeft daarnaast ook een Martin’s Golf Pass, die de gasten de gelegenheid biedt zich uit te leven op maar liefs 11 golfbanen in de directe omgeving. Tips voor in de buurt: het park van La Hulpe, museum Folon en geschiedenis en shopping in Waterloo.
Info: Château du Lac, Avenue du Lac 87, B-1332 Genval, tel 0032-2-6557111, www.martinshotels.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.