>Nortlander Ski-tours: Picknick in de sneeuw

>Het winterseizoen 2008-2009 begon spannend voor de nieuwe Nederlandse skispecialist, Nortlander Ski-tours. Tijdens dit eerste winterseizoen op de Nederlandse markt ziet Nortlander Ski-tours een stijgende lijn in het aantal boekingen. De twee top bestemmingen van deze winter zijn Ischgl en St. Anton in Oostenrijk. Om het winterseizoen 2008-2009 goed af te sluiten komt deze skispecialist met aantrekkelijke aanbiedingen voor de Nederlandse wintersporter.
Als nieuwe skispecialist betrad Nortlander Ski-tours dit winterseizoen de Nederlandse markt. “Een ware uitdaging gezien de grote concurrentie van bekende Nederlandse wintersportaanbieders”, aldus Michael Jensen, CEO van Nortlander Ski-tours. Toch is er gedurende dit winterseizoen bij Nortlander Ski-tours een stijging in de boekingen te zien. “De verwachting was dat consumenten in deze economisch uitdagende periode zouden gaan bezuinigen op wintersportvakanties, maar dit was echter niet het geval voor ons. Wij kijken terug op een positieve start voor Nortlander Ski-tours op de Nederlandse markt”, vervolgd Jensen.
Het fenomeen picknicken is bekend bij iedereen: picknicken in het park, picknicken op de camping, picknicken onderweg of picknicken in het bos. Minder bekend is de sneeuwpicknick, naast de pistes hoog in de bergen met een prachtig uitzicht. Nortlander Ski-tours probeert haar Nederlandse gasten een totaal andere picknick ervaring te geven. Een grote uitgebreide picknick vol traditionele lekkernijen compleet met een zelfgemaakte sneeuwbar, decoratie en gezellige muziek. De omgeving en het uitzicht maken het totaal plaatje helemaal af. Een leuke onderbreking van een actieve dag op de pistes.
Speciaal voor iedereen die nog een wintersport wil boeken in de maanden maart en april, heeft Nortlander Ski-tours diverse aanbiedingen opgesteld. Deze aanbiedingen gelden voor alle bestemmingen van Nortlander Ski-tours. Voor meer informatie ga naar www.nortlander.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.