>Onderzoek: "Baobab is de beste touroperator"

>In de afgelopen jaren hebben bezoekers van Reisgraag.nl over bijna 100 touroperators ervaringen achtergelaten. Deze ervaringen komen op de site te staan na goedkeuring door de redactie. Baobab heeft met een 9,22 het hoogste cijfer van de bezoekers gekregen. Op Reisgraag.nl is veel informatie te vinden over bekende touroperators. Vakantieverhalen, algemene informatie, bij welke belangenorganisaties de betreffende organisatie is aangesloten en ook ervaringen kun je er terug vinden. Deze ervaringen zijn door bezoekers geschreven.
Iedere bezoeker kan een ervaring plaatsen. Vervolgens zal deze gekeurd worden. Vanessa van Reisgraag.nl: “Iedere dag keur ik de binnengekomen ervaringen. Ik controleer of de beoordeling wel aan de touroperator toe te wijzen is en of er bijvoorbeeld geen personen in negatief daglicht worden geplaatst.” Nadat een ervaring goedgekeurd is wordt deze op de website geplaatst en kunnen andere bezoekers de ervaring lezen. Een overzicht met touroperators gesorteerd op het gemiddelde cijfer is te vinden op www.reisgraag.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.