>Ontstressen in Lapland

>

Wie nog naar een originele, koude vakantie zoekt reist naar Fins Lapland. Sneeuw ligt er nu nog zeker! Koud is het er ook. En in de kou kun je geweldige, originele trips maken. Met de snowscooter (al is dat niet meer zó origineel), met sneeuwschoenen de natuur in én met een ijsbreker de zee op. Dit winterse avontuur moet je gewoon een keer beleven… Wie lukt het nog om op z’n spreekwoordelijke sloffen direct na aankomst op de bestemming helemaal tot rust te komen? In het Finse ‘Isokenkäisten Klubi’ helpen ze je daarom een handje. Bij binnenkomst in deze unieke woonboerderij lever je niet alleen je mobieltje in, je krijgt ook een paar heerlijke, warme sloffen om direct aan te trekken. Weg stress! Geniet in alle rust bij het knapperende haardvuur, maak alvast een wandeling door de knisperende verse sneeuw of relax in de sauna. Lees het hele verhaal bijVakantie ReisWijzer

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.