>Op reis met Roos van Acker

>

Roos Van Acker[Roos van Acker – Image by PeterForret via Flickr]

Roos Van Acker, bekend van Studio Brussel, Peking Express en Expeditie Robinson, vertelt op Grande.be, samen met nog een aantal bekende landgenoten over haar reiservaringen.“Ik heb net een wereldkaart in mijn toilet gehangen”, zegt Roos Van Acker. “Daarop duid ik alle plekken aan die ik nog wil bezoeken. En dat zijn er heel wat.”
Wat is de leukste plaats die je ooit bezocht hebt?
“Canada, zonder twijfel. We waren er op bezoek bij familie in de buurt van Winnipeg, de hoofdstad van Manitoba. Er kwamen zelfs grizzlyberen en cubs in de tuin rondsnuffelen. Heel schattig. Prachtige, desolate landschappen ook! We konden er honderden kilometers rijden zonder iemand tegen te komen, behalve de occasionele 7-Eleven-supermarkt.”
Lees ze allemaal op Grande.be

>Op reis met Roos van Acker 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.