>Radisson SAS Hotels verandert naam

>Hotelketen Radisson SAS verandert zijn naam in Radisson Blu. Deze minieme naamswijziging betekent de laatste etappe in het succesverhaal van Radisson SAS en betekent meteen het natuurlijke einde van de link tussen Radisson en de SAS Groep, naar aanleiding van de beursintroductie van Rezidor in november 2006.
Radisson SAS werd gecreëerd in 1994, toen SAS International Hotels (SIH) zich in Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA) associeerde met het Radisson merk. Het hotelmerk dat hierbij ontstond, ontwikkelde zich heel snel en kreeg een hoge en wereldwijde reputatie voor zijn innoverende aanpak op gebied van ontwerp, design en dienstverlening.
De verandering van naam werd aangekondigd ter gelegenheid van de openingsplechtigheid van het eerste Radisson Blu: het Radisson Blu Hotel aan de luchthaven van Zurich.
Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor, verklaart: “Wij zijn extreem trots om de Radisson Blu vlag te hijsen. Na vele vruchtbare jaren met SAS, zijn we nu ongeduldig om onze eigen koers naar nieuwe toppen te varen. We zullen de vlag verspreiden in een groeiend aantal bestemmingen.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.