>Reizigers delen rondreis ervaringen

>De website Verrerondreizen.nl is met frisse wind het nieuwe jaar ingeslagen. Na forse veranderingen van o.a. de layout bij Verrerondreizen.nl is het nu ook mogelijk je rondreis ervaringen te delen en rondreis aanbieders te beoordelen. Een overzicht van de meest recente ervaringen en beoordelingen zijn te vinden in het rechtermenu.
Naast het interactieve gedeelte worden er nu ook steeds de meest recente rondreis aanbiedingen getoond op de voorpagina. De bezoekers vinden hier van diverse aanbieders de meest actuele aanbiedingen naar verschillende landen en gebieden. Nieuw op de website is ook de categorie “reismagazine”. Hier worden diverse reisartikelen getoond uit de reiswereld of door de redactie zelf geschreven artikelen. De reiziger vind op deze manier bij Verrerondreizen.nl nu nog sneller en effectiever de rondreis die echt bij zijn reisprofiel pas.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.