>Sandton Hotels breidt uit in België en Duitsland

>Het huidige economisch tij zou misschien anders doen vermoeden, maar de jonge Nederlandse hotelgroep Sandton Hotels onderstreept haar vertrouwen in de toekomst met de toevoeging van vijf nieuwe hotels aan de keten. De oprichters, Gui de Vries en Rogier Braakman, blijven trouw aan hun missie ‘duurzaam te investeren in gastvrijheid’ en bouwen verder aan een collectie ‘parels’; karaktervolle 3- en 4- sterrenplus hotels op bijzondere locaties in Nederland, België en Duitsland.
In België voert Sandton Hotels sinds 21 januari 2009 het management over een designhotel in Kortrijk en staan twee projecten op stapel in en nabij Nationaal Park Hoge Kempen. In 2010 opent tevens een Sandton Pillows Hotel in Brussel. Dat zal gevestigd worden op het Rouppeplein, naast het bekende restaurant Comme chez Soi.
In dé designstad Kortrijk voert Sandton Hotels het management over het gloednieuwe d-hotel. Een designhotel van bijzondere allure, gelegen op een 1.2 hectare groot terrein met beschermde monumenten. De Ipod Touch fungeert in Sandton d-hotel als ‘personal assistent’ en geeft toegang tot de kamer en alle functies en informatie.
Medio 2009 opent het ****deluxe Sandton Château Maasmechelen, het eerste hotel in Maasmechelen, aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen.
‘Genieten in harmonie met de ongerepte natuur’ is het motto voor het ecologisch ontspanningsoord Prana Resort, onderdeel van een grootschalig ontwikkelingsproject in het Belgisch Nationaal Park Hoge Kempen.
De eerste Duitse vestiging is het voormalige Siemens kuuroord, nu Sandton Resort Bayerischer Wald. Idyllisch gelegen aan de voet van de Geißkopf (1097m) in het plaatsje Bischofsmais, middenin Beieren en vlakbij de Tsjechische grens. Dit volledig vernieuwde ****resort met de sfeer van een luxe lodge telt 76 kamers en suites en verwelkomt met Pasen dit jaar de eerste gasten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.