>SOS AlarmCard voor op reis

>SOS AlarmCard zegt dat Nederlanders veiliger reizen als ze gebruik maken van dit Landelijk SOS Alarm Informatie Systeem. De Internationale SOS AlarmCard en SOS AllerCard is er voor kinderen, volwassenen, senioren, (huis) dieren, chronisch zieken, mensen met (voedsel)allergie en/of medicijnengebruik. In het verleden zag je diverse mensen met een SOS armbandje of ketting of mensen met een ‘briefje’ in hun portefeuille, maar veel mensen is dit niet bekend en tot op heden was er geen algemeen herkenbaar landelijk SOS Alarm Informatie Systeem
die Nederlanders de mogelijkheid geeft om bij calamiteiten een persoonlijk SOS Alarm Informatie systeem in te schakelen. Doordat Nederlanders steeds meer tweeverdieners en alleenstaanden kent, is de SOS AlarmCard de enige zekerheid dat er altijd ‘iemand’ bereikt wordt bij calamiteiten binnen het gezin of de familie.
Op de SOS Allercard kan de drager diverse informatie kwijt zoals o.a. naast de persoonlijke gegevens, foto, bloedgroep, medicijnengebruik, geloof, welke (chronische) aandoening / allergie de drager eventueel heeft, hoe wel of juist niet te handelen bij eventuele calamiteiten, donorcodicil etc. De SOS Allercard is te verkrijgen in 40 talen. De internationale SOS AlarmCard kan bevestigd worden aan de sleutelhanger, ritssluiting, tas of ketting en bij dieren aan de riem of halsband en bij calamiteiten worden ouders, naasten en dierbaren van het kind direct op te hoogte gebracht. Op de site van Alarmcard.nl en AllerCard.nl kunnen ervaringen gelezen worden van gebruikers over de diensten van SOS Alarmcard en de SOS AllerCard. Tevens kan via deze sites informatie verkregen worden over de diensten van SOS Alarm Vermist per SMS voor vermissingen van personen en (huis)dieren of AlarmGPS voor het traceren en lokaliseren van personen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.