>Speeddaten in de sneeuw

>Het Franse skiresort Arc 1950 staat 14 februari geheel in het teken van Valentijnsdag. Zij laat dan graag de harten van haar gasten sneller kloppen met diverse romantische suggesties:

* Speeddaten in de stoeltjeslift een ludiek ontmoetingsmoment en een eerste aanzet om wellicht in hogere sferen te raken. De koppels hebben 15 minuten tijd om elkaar beter te leren kennen. De stoeltjeslift gaat de gehele dag dus een extra ritje met dezelfde of een andere partner is geen probleem!
* Romance in the snow Nieuw gevormde maar ook reeds bestaande paren kunnen rekenen op rozen en champagne, aangeboden door de aanwezige butlers op het dorpsplein, die dag omgedoopt tot La Place d’Amour .

Deze ludieke actie past volledig bij de sfeer en het feel-good gevoel dat Arc 1950 wil uitstralen. Dit is ook precies wat de Canadese makers van dit authentiek getinte dorp voor ogen hadden bij de creatie van dit skioord, zeven jaar geleden. Inmiddels is Arc 1950 voltooid en uitgegroeid tot een populair skiresort met bijna 700 lifestyle getinte appartementen, trendy cafés, winkels en restaurants en met tal van winterse activiteiten naast het skiën.
Arc 1950 ligt in het skigebied Les Arcs, onderdeel van Paradiski. Dit skigebied biedt 425 km aan pistes en behoort hiermee tot de top drie van ‘s werelds grootste skigebieden. Arc 1950 ligt op 1130 km van Utrecht en 940 km van Brussel. www.arc1950.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.