>Strandkuilen waren stuntje…

>De strandkuilenactie van Katwijk was een reclamestunt. Katwijk riep vorige week dat zij studenten wil inzetten om kuilen te graven op het strand voor badgasten. De actie was een pr-stunt voor zowel de badplaats, als voor een voedselproducent. „Ik schrok wel van de enorme hype die het bericht veroorzaakte.” Het strandkuilenplan ging na een persbericht van Van Lent een eigen leven leiden. Zij had nooit verwacht dat het Katwijkse ‘nieuwtje’ zo enorm opgepakt zou worden door de media. Badgasten zouden deze zomer in Katwijk kunnen neerstrijken in een professioneel gegraven strandkuil. De badplaats zou naar zeggen een tiental studenten werven die tegen betaling luxekuilen willen graven voor een ander. (…) „We hebben zoveel leuke reacties gehad, dat we er nu serieus aan denken om de actie misschien toch door te laten gaan”, aldus Van Lent.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.