>Sunny Cars scoort

>Tegen alle trends in de economie en de reisbranche in laat Sunny Cars, volgens eigen zeggen Nederlands grootste bemiddelaar voor huurauto’s in het buitenland, heel goede resultaten zien. In de afgelopen drie maanden, waarin de zomervakantieboekingen bij de ANVR-reisondernemingen 18 procent achterbleven bij die van vorig jaar, zag Sunny Cars juist een groei van het aantal boekingen voor huurauto’s in de zomer en zelfs een verbetering ten opzichte van dezelfde periode in het topjaar 2008. Vooral voor Spanje en de Verenigde Staten is de vraag naar een volledig verzorgde autohuur fors toegenomen. Spanje voert al jaren de top tien aan van populaire landen voor autohuur, maar voor het komende zomerseizoen lopen de boekingen nu al 10 procent voor op de boekingen in de zelfde periode vorig jaar. Relatief gezien doet de Verenigde Staten het nog beter: het aantal gehuurde auto’s in Amerika is in de genoemde periode al meer dan verdubbeld.
Bijzonder is ook dat behalve de Verenigde Staten ook andere verre bestemmingen, zoals Canada, Curaçao en Zuid-Afrika, het juist goed doen bij Sunny Cars. Dit is opmerkelijk aangezien de reiswereld juist verwacht dat consumenten voorzichtiger zullen zijn en het daarom dichterbij huis zullen zoeken. Sunny Cars constateert het tegenovergestelde: per boeking wordt zelfs meer uitgegeven aan autohuur dan vorig jaar.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.