>Verzamelmarkt in Beursgebouw Eindhoven

>Op zaterdag 14 en zondag 15 februari organiseert Van Aerle in het Beursgebouw te Eindhoven een grote Curiosa- en Verzamelmarkt. Honderden kramen liggen dan allemaal vol liggen met antiek, curiosa, oude spullen uit grootmoeders tijd en vooral veel en diverse verzamelobjecten. Als extra bijzonderheid is er een speciaal pop- beer- miniaturenplein ingericht met 25 kramen. Meteen bij de ingang van De Beurs kunnen allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, Piggelmee, Flipje Tiel en auto- of voetbalalbums, enz. worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht. Ook kan meegenomen verzamelmateriaal daar worden getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden om alle verzamelwaar als albums of losse ( voetbal ) plaatjes naar deze beurs in Eindhoven te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen. Ook kan men daar veel oude Schoolplaten en alles van Aap-Noot-Mies bewonderen. De markt is beide dagen 10 tot 17 uur van 10 tot 17 uur in Beursgebouw Lardinoisstraat 8 5611 ZZ Eindhoven. De toegang bedraagt EUR 4,50 voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. www.vlooienmarkten.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.