>Wandelend naar Parijs via Floris V-pad

>Op zaterdag 28 februari is de uitreiking van het eerste exemplaar van de vernieuwde lange-afstandswandelgids Floris V-pad, uitgegeven door het Wandelplatform-LAW. In de volledig herziene uitgave loopt de hoofdroute van Amsterdam naar Bergen op Zoom.
De totale lengte van de route is 245 km. Het Floris V-pad leidt dwars door een oer-Hollands landschap over onverharde dijken en paden, die vaak speciaal voor wandelaars zijn opengesteld. Vele kilometers lang loopt de wandelaar over graskades, tiendwegen en jaagpaden. Exclusieve en rustige paden door waardevolle natuur. Het Floris V-pad is met deze herziene druk het eerste deel van de internationale route die van Amsterdam naar Parijs voert. Want in Bergen op Zoom, waar het Floris V-pad eindigt, kan de wandeling vervolgd worden over de GR12 naar Parijs. www.wandelnet.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.