>Zwaluwhoeve in race naar Gambia

>Op zaterdag 28 februari gaat de Antwerpen Banjul Challenge opnieuw van start, een tocht voor het goede doel naar Gambia die zo’n drie weken duurt. Acht teams zullen aan deze bijzondere Challenge deelnemen. De deelnemers zullen hun voertuigen in Gambia overhandigen aan een goed doel. Harald Lankhorst – één van de eigenaren van de Welnessresort Zwaluwhoeve in Hierden – zal deelnemen aan de rally in een ambulance.
De Zwaluwhoeve heeft de ambulance van het Rode Kruis overgenomen en zet zich al langer in voor Gambia middels de stichting Insight the Gambia. Harald Lankhorst vindt het idee om het voertuig te overhandigen aan een medische post in het plaatsje Jambanjelly een zeer goed initiatief en omarmt het project.
De medische post in Jambanjelly heeft een grote behoefte aan een ambulance en het plaatsje heeft de middelen om de ambulance daadwerkelijk in te zetten en te handhaven. Dit redt de levens van acute malaria patiënten en zwangere vrouwen. www.antwerpenbanjul.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.