>150 x picknicken

>

Picknick[Picknick Image by .Fabio via Flickr]

Hero Nederland BV, producent van verse fruitsappen, ontbijtdrank, jam en frisdrank heeft “Uitjes in Holland” gevraagd 150 familie picknicks te verzorgen in Arnhem en Apeldoorn. Ter promotie van haar producten bedacht Hero Nederland de campagne ‘De Wereld van Fruit’. Als onderdeel van de campagne worden in de periode april tot en met juni onder kopers van minimaal 2 Hero-producten 150 Uitjes in Holland-familie picknicks verloot. Winnaars ontvangen via Uitjes in Holland een voucher waarmee ze aan de rand van Park Sonsbeek in Arnhem of het Oranjepark in Apeldoorn een gezellige familie picknickmand kunnen afhalen. De Hero-actie wordt in 150 supermarkten door heel Nederland uitgevoerd met opvallende displays, vloerstickers en posters.www.uitjesinholland.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.