>16 mei: ‘Mooiste wandeling van NL’

>Op 16 mei organiseert de Kuinderse Activiteiten Stichting (K.A.S.) ondersteund door Staatsbosbeheer “de Mooiste wandeling van Nederland”. Er kunnen afstanden gewandeld worden van 10, 20, 30, 40 en 50 km. Langs de route wordt in de dorpen Luttelgeest, Blankenham, Blokzijl, Kalenberg, Ossenzijl en Kuinre muziek, vertier en vermaak georganiseerd voor wandelaars en publiek. Tussen de dorpen wandelen de wandelaars door de adembenemende natuur, rust en ruimte van het Kuinderbos in de Noordoostpolder en Nationaal park Weerribben en Wieden. De laatste kilometer van de tocht in de H. de Cranestaart in Kuinre die voor deze dag is omgedoopt in de “Via Tulpia” (knipoog naar de “Via Galdiola” van Nijmegen) ontvangen de deelnemers zolang de voorraad strekt een bos tulpen van de organisatie en worden muzikaal onthaald door diverse blaaskapellen en entertainment. Opgave voor de tocht kan door op www.kaskuinre.nl een opgavenformulier te downloaden, tevens is hier nadere informatie te vinden over de tocht.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.