>Akureyri, smile with your heart

>In de plaats Akureyri in IJsland zijn veel huizen te vinden met een rood hart op de ramen. Maar ook winkels en musea hebben een hart, het rode stoplicht heeft de vorm van een hart en zelfs op de berg buiten Reykjavik prijkt in het donker een verlicht hart, zo groot als en voetbalveld. De gedachte van dit hart is ‘smile with your heart’. Een mooie gedachte in een stad gelegen in een prachtige omgeving. Deze kleine stad met slechts 17.500 inwoners heeft alles te bieden wat men in iedere stad vindt. Winkels, sighseeing trip kan men wandelen of een tour per tractor boeken. Hrisey onderhoudt een dagelijkse ferryverbinding met het vaste land, die in de zomermaanden wordt uitgebreid.
www.akureyri.is/hrisey/english

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.