>Amerikaans feestje in Amsterdam

>Van 1 tot en met 7 april wordt in het kader van de viering van NY400 in Amsterdam New York Nights georganiseerd. New York Nights is een week vol debat, cultuur, dance en design. De viering van NY400 start met een openingsevenement in de Ridderzaal “Night of the Stars” (1 april). In Amsterdam worden tijdens de New York Nights prikkelende debatten georganiseerd, zoals Pioneers! in Felix Meritis (5 april) en een Town Hall meeting in de Westerkerk (4 april). Gedurende de hele week zijn er culturele evenementen met als hoogtepunten (2 april) de opening van de sneak preview ‘Return to Manhattan’ in het Rijksmuseum en het designfestival Cut ’n Paste in Paradiso. Er is dans en entertainment zoals speciale optredens door Boom Chicago, New York Night Life in Amsterdamse clubs en een streetdancewedstrijd Topscore XXXSperience in Escape (4 april). Kijk voor alle verschillende evenementen op de website www.NY400.nl .
New York Nights is een initiatief van de Henry Hudson Stichting, de Gemeente Amsterdam en de Nederlandse overheid. New York Nights wordt georganiseerd in het kader van de viering van NY400 in Nederland. In september zullen er evenementen in het kader van NY400 worden georganiseerd in New York City en New York State.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.