>Beklimming Kilimanjaro als vakantie

>
Expeditie Kilimanjaro from Ramon on Vimeo.

Ramon Stoppelenburg, de wereldreiziger die ten tijde van zijn opleiding journalistiek in Zwolle bekendheid verwierf met zijn actie en site Let Me Stay for a Day, organiseert nu zelf wereldse reizen. Hij zet bijvoorbeeld een reis naar de Afrikaanse Kilimanjaro op touw: “De beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania is werkelijk een onvergetelijke ervaring. De Mount Kilimanjaro is de grootste vrijstaande berg ter wereld en de hoogste berg op het Afrikaanse continent. De Kilimanjaro rijst majestueus van de laagvlaktes naar een met sneeuw en ijs bedekte top ter hoogte van 5.895 meter”, schrijft hij. De prijs voor de expeditie is 1250 euro per persoon, exclusief vlucht.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.