>Bever-arrangement in Ardennen

>De bever is in de Ardennen een nationale held. Dit bijzondere knaagdier is de mascotte van de streek en speelt een belangrijke rol bij de biodiversiteit van het gebied. Panoramacamping Petite Suisse, gelegen in de Belgische Ardennen, biedt vanaf 14 april een beverarrangement aan. Naast een verblijf op de vijf-sterrencamping gaan de gasten op excursie naar de leefomgeving van de bever.
Bevers staan vooral bekend als dammenbouwers. De bever bouwt reusachtige dammen en burchten en wordt daarom ook wel de architect van de rivier genoemd. In België leeft een gezonde populatie bevers. Om mensen de kans te geven bevers in hun natuurlijke leefomgeving te bekijken, biedt camping Petite Suisse in samenwerking met Le Pays des Castors, een toeristisch bedrijf gericht op excursies in de regio, dit speciale beverarrangement aan.
Het beverarrangement is te boeken in de periode van 14 april tot en met 1 november 2009, buiten de schoolvakanties. De prijzen van het arrangement variëren van € 66,- tot € 459,-, afhankelijk van het aantal personen, dagen of de verblijfsmogelijkheid waarvoor men kiest (kan variëren van een tent tot aan een luxe Finse chalet).
Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen op slechts enkele uren rijden van Nederland en wordt beheerd door een Nederlands team. De camping biedt een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en een (actief) buitensportprogramma voor jongeren en volwassenen aan. Gasten kunnen op de camping kiezen uit een gevarieerde selectie verblijfsmogelijkheden: naast kampeerplaatsen, luxe stacaravans en tenten beschikt de camping over comfortabele houten chalets in Finse stijl. Grote groepen kunnen terecht in het nieuwe vakantiehuis dat geschikt is voor maar liefst 12 personen. De camping heeft in 2009 een officiële ANWB – erkenning gekregen. De ANWB waardeerde de camping met een 8,2.
Meer informatie over de prijs en de beschikbaarheid: www.petitesuisse.be

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.