Dagje kijken bij tuinbouw

Informatie over de editie van 2018 staat hier.

High-Tech Agriculture[Image by Pieter Musterd via Flickr]

Bloei, smaak, sier. Vakmanschap, verrassing en vermaak. Er valt voor jong en oud weer heel veel te zien, te proeven en te genieten in Neerlands kassen in het eerste weekeinde van april. Tijdens Kom in de Kas op zaterdag 4 en zondag 5 april zetten meer dan tweehonderd glastuinbouwbedrijven in 24 regio’s hun deuren open voor het publiek, onder het motto ‘Kom kijken hoe het werkt!’. Informatie over openingstijden en een overzicht van alle activiteiten staat op www.komindekas.nl. Kom in de Kas is een van de grootste publieksevenementen van Nederland. Het evenement trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.
De Nederlandse glastuinbouw (10.000 hectare kassen) is een belangrijke pijler van de economie. Zo’n 150.000 mensen hebben direct en indirect een baan dankzij de glastuinbouw.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.