>Deel informatie met Holidaycheck

>>Deel informatie met Holidaycheck 9De Nederlandse vakantieganger heeft een sterke behoefte om de vakantie van te voren goed te plannen, om zo een zorgeloze vakantie tegemoet te gaan. Vakanties behoren voor veel Nederlanders tot hun `primaire levensbehoefte`. Vanwege de onzekere economie en de daardoor teruglopende verkoop bij de reisbureau´s, gaan reisorganisaties des te meer adverteren met verbluffend aantrekkelijke prijzen. De vraag is natuurlijk of zo’n prijsstunt ook kwaliteit biedt.
HolidayCheck heeft een reisportal ontwikkeld om vakantiegangers in contact met elkaar te laten komen. Gebruikers kunnen vakantie-beoordelingen met elkaar vergelijken en zelf tot een overwogen keuze komen, in plaats van af te gaan op de volgens VakantieCheck vaak eenzijdige informatie die een reisbureau geeft. “Zo kan men voor het boeken van een vakantie, eerlijke en betrouwbare informatie krijgen van het desbetreffende reisdoel.”
Tevens signaleert HolidayCheck, bij Nederlandse vakantiegangers de behoefte om niet alleen meningen, maar ook veel beeldmateriaal te bekijken van vakantieoorden, hotels, appartementen en cruiseschepen. Op de site is het daarom ook mogelijk om foto´s en video´s te bekijken van andere vakantiegangers. Tegenwoordig bezoeken 8,5 miljoen mensen per dag de internationale sites van HolidayCheck, hieruit blijkt hoe belangrijk mensen het vinden om van te voren hun vakantie te bekritiseren. De Nederlandse sitemanager Linda Hoebe: “Het lezen van een beoordeling kan vaak de doorslag geven bij het boeken van een vakantie.”
HolidayCheck is een Zwitserse bedrijf dat gestart is in 1999. HolidayCheck.nl heeft een gemiddelde van 1,5 miljoen kliks per maand. Dit reisportal heeft 900.000 hotelbeoordelingen, 40.000 reistips, 800.000 vakantiefoto´s en als laatste ruim 1 miljoen forumposts.
www.holidaycheck.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.