>Echtpaar begint camping in Zweden

>Het is een verhaal dat zomaar een aflevering van het TROS-programma Ik Vertrek (Nederlanders die hun geluk in het buitenland beproeven) zou kunnen zijn. Jan (30) en Mathilde (29) Vos emigreerden eind december met hun zoontje Tim (net 2) naar Zweden, om daar een eigen camping te beginnen. Jan is afkomstig uit Bruchem en Mathilde uit Waardenburg. Voor ze naar Zweden vertrokken, woonden ze in Kerkdriel. Maar nu zijn ze in het plaatsje Undersåker, ergens halverwege Zweden in de buurt van de Noorse grens, de trotse eigenaren van camping Ristafallet. Ristafallet is de reusachtige waterval naast de camping. Lees het hele verhaal bij het Brabants Dagblad

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.