>Er zijn teveel Spanjaarden in Spanje…

>
[Er zijn meer Engelsen die niet van Spanjaarden houden – filmpje]
De Britse krant The Telegraph heeft eens rondgevraagd aan reisbureaus wat de meest belachelijke klachten waren die ze de afgelopen jaren binnen hebben gekregen. Uit de resultaten is een top twintig samengesteld.
Veel Britten blijken teleurgesteld te raken op vakantie omdat ze te weinig weten over hun bestemming. Een klacht vanuit Spanje: “er zijn hier te veel Spanjaarden. De receptionist sprak Spaans, het eten was Spaans. Er zijn te veel buitenlanders.” Of een klacht uit India: “Wat vies dat bijna elke restaurant in Goa curry op het menu heeft staan. Ik hou helemaal niet van scherp eten.”
“We deden negen uur over onze vlucht van Jamaica naar Groot-Brittannië, terwijl de Amerikanen al na drie uur thuis waren”, klaagde een reiziger.
Het strand is een veelvuldige bron van ergernis. Niet alleen het strand zelf, zoals de klacht dat het te zanderig was of te wit (“in de brochure was het geel”), maar ook de badgasten: “Topless zonnen zou verboden moeten worden. Mijn vakantie is verpest omdat mijn man de hele dag naar andere vrouwen zat te kijken.” (Bron: NOS)

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.