>Europa’s grootste speeltuin weer open

>Woensdag 1 april gaat Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste speeltuin, weer open voor het publiek. Het komende seizoen staat in het teken van de nieuwe attractie – een negen meter hoge toren – en de Stichting Spieren voor Spieren.
Met de hulp van topsporters zoals Frank en Ronald de Boer, Pieter van de Hoogenband en ambassadeurs Louis van Gaal en Truus Opmeer zamelt Spieren voor Spieren (www.spierenvoorspieren.nl) geld in voor kinderen met een spierziekte. Linnaeushof draagt de stichting een warm hart toe en gaat ze komend seizoen actief steunen.
In Europa’s grootste speeltuin verschijnt een nieuwe attractie, een negen meter hoge toren met uitzicht over het hele park. Bezoekers gaan aan de voet van de toren in een stoeltje zitten en hijsen zich op eigen spierkracht naar de top. Onder het motto ‘Met Spieren voor Spieren naar de top’ maakt Linnaeushof voor iedere bezoeker die de top bereikt een bijdrage over naar Stichting Spieren voor Spieren.
De nieuwe toren is slechts één van de ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties in Linnaeushof. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase.
Bij warm weer is de waterspeeltuin open met spetterende waterspeeltoestellen. Ook als het regent is spelen in Linnaeushof een feest. In de overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels en een speelkasteel met het Bennie Broek Theater. Voor mindervalide kinderen zijn er rolstoeltoegankelijke speeltoestellen zoals een wip, draaimolen, zandspeelhuis en een nieuwe attractie met hindernisbruggen, speelhuisjes en spelletjes. www.linnaeushof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.