>Extra vluchten op Turkije

>DTI Travel zet voor en tijdens de meivakantie twee extra non stop vluchten in vanaf Groningen Airport Eelde naar het Turkse Antalya. Het betreft twee 737’s van Sky Airlines waarmee in één klap ruim 350 extra stoelen op de noordelijke markt beschikbaar komen.
“De oorspronkelijk ingezette capaciteit bleek onvoldoende en daarom hebben we naast de twee geplande nonstop vluchten van Groningen naar Antalya er twee extra nonstop vluchten bijgezet.” aldus DTI Travel. De extra vluchten vertrekken op donderdag 23 en donderdag 30 april 2009.
De economische crisis lijkt nog geen grote gevolgen te hebben voor de vakantievluchten vanaf Groningen Airport Eelde. Zoals elk jaar zijn zowel de meivakantie als de eerste weken van de zomervakantie al nagenoeg volgeboekt. Vooral Griekenland, Turkije en Mallorca zijn in trek. Wie nog voor de zomerperiode wil boeken, moet dus snel zijn. Buiten deze periodes zijn op dit moment nog voldoende stoelen beschikbaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.