>Fietsreizen doen het goed

>In tegenstelling tot somber gestemde berichten uit de rest van de reiswereld, blijken actieve vakanties geen last te hebben van de economische crisis. De omzet van fietsverkoop zit in de plus, de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs kende afgelopen weekend een bezoekersstijging van meer dan 20%, een fietsvakantie blijkt beter voor het milieu dan thuisblijven (bron: rapport ‘Reizen op grote voet’) en fietsen is ook nog eens zeer goed voor de gezondheid (bron: ‘Fietsen als medicijn’, uitgave van de Fietsersbond).
Fietsen is fietsen, maar fietsen met Cycletours is anders, beweert de organisatie zelf: “Cycletours heeft voor iedere fietsliefhebber een vakantie op maat. Van de natuurgenieter die de zon op zijn gezicht wil voelen tot de sportieve coureur die zijn grenzen wil verleggen. Voor de cultuurliefhebber, de ontdekkingsreiziger, de levensgenieter en de bewuste consument. Voor ouders met kinderen, avonturiers en actieve senioren. Maar voor elke fietsvakantie geldt dat zorgeloos fietsen en genieten centraal staat. Boodschappen doen, koken, fietsroutes, accommodaties, technische assistentie, bagagevervoer, kinderbegeleiding, huurfietsen van hoog niveau: de klant fietst en geniet, Cycletours doet de rest.
Terwijl de deelnemers aan een groepsvakantie op de fiets zitten, doen de begeleiders van Cycletours de boodschappen. ’s Avonds schotelt de kok hun een driegangenmenu voor vol heerlijke streekproducten. ’s Ochtends staat het ontbijt met verse croissantjes, koffie en jus d’orange klaar en is er de mogelijkheid om een lunchpakket te maken. Onderweg langs de route staan zij klaar met drankjes, fruit of een kopje soep. Volpension voor maar € 10 per persoon per dag. En op de speciale gezinsreizen betaalt men voor de kinderen zelfs nog minder.”
www.cycletours.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.