>Fietsvakantiedag tijdens Pasen

>Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, vindt in en rond het kantoor van Cycletours in hartje Amsterdam de Cycletours Fietsvakantiedag plaats. Niet alleen een kans om met de fietsvakanties van Cycletours kennis te maken, maar ook een leuk uitje voor elke fiets- en vakantieliefhebber.
Van 11.00 tot 16.00 uur is er een fietsvakantiemarkt met luifels, tenten, huurfietsen, workshops over fotografie, fietstechniek, GPS, reisverhalen schrijven. Er staan nieuwe huurfietsen klaar om uitgeprobeerd te worden. Vanuit het kantoor is er een fietstocht door Waterland uitgezet. Bezoekers kunnen die met de eigen fiets maken, of men kan een fiets van Cycletours lenen.
Workshops en lezingen
Gedurende de dag vindt een programma aan lezingen en workshops plaats.
– Fietstechniek, door Paul Schoof (reisbegeleider en auteur van Het beste boek voor de fiets)
– GPS-gebruik, door Harrie Tuinhof (NTFU-instructeur)
– Reisverhalen schrijven, door René Snoek (auteur en schrijfdocent)
– Fotografie en fietsvakantie, door Harry Kolenbrander (reisbegeleider en fotograaf)
– Alpe d’HuZes: ‘opgeven is geen optie!’
www.cycletours.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.