>Finnair vaker naar Tokio en New York

>De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair gaat in het piekseizoen juni tot en met september drie extra vluchten per week uitvoeren op New York en Tokio. Vanwege de huidige ongunstige marktomstandigheden voert Finnair een aantal capaciteitsaanpassingen van de vloot door: hierdoor wordt de vroege ochtendvlucht van Amsterdam naar Helsinki tot nader order uit de zomerdienstregeling gehaald. De twee overige dagelijkse vluchten vanaf Schiphol naar Helsinki blijven gehandhaafd. De zomerdienstregeling gaat 26 maart in. Voor informatie over de dienstregeling zie www.finnair.com.
De vroege ochtendvlucht Amsterdam-Helsinki wordt uit de zomerdienstregeling gehaald:’In deze economische zware tijden moeten wij meer dan ooit scherp kijken waar de capaciteit van een toestel het meeste rendement oplevert,’ aldus Finnair Nederland sales director Michael Maass. Het wegvallen van de vroege ochtendvlucht heeft geen gevolgen voor de Finnair aansluitingen naar het Verre Oosten. Deze blijven optimaal met de Finnair vluchten die om 11.55 uur en 18.50 uur vanaf Schiphol vertrekken.
De extra vlucht naar luchthaven JFK in New York vertrekt om woensdag, vrijdag en zondag om 17.10 uur vanaf Helsinki. ‘Deze vlucht geeft een goede aansluiting voor vluchten vanuit Peking, Delhi, Hongkong, Osaka, Seoel, Shanghai en Tokio. Dat geldt ook voor de Amsterdam vlucht van 11.55 uur die om 15.20 uur in Helsinki landt. Ook Finnair vluchten vanaf Brussel en Düsseldorf bieden nu een goede overstap naar New York,’ aldus Maass.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.