>Food & Fun in IJsland

>Het culinaire evenement Food & Fun festival (18 – 22 maart 2009). dat voor de 8e keer in Reykjavik gehouden wordt, combineert culinaire kwaliteiten en verse ingrediënten met avontuurlijke outdooractiviteiten en nightlife in Reykjavik. Internationale chefs zullen in ´hun´ restaurant in Reykjavik een menu samenstellen met typische IJslandse producten. Dit menu zal een week lang aangeboden worden. Op de laatste dag van het festival krijgt iedere chef 30 minuten de tijd om zijn of haar eigen inkopen te doen voor het tweede deel van het festival, de wedstrijd. Ze zullen alleen een vleesgerecht, een visgerecht en een nagerecht moeten maken. Een internationaal team van julyleden zullen de chefs beoordelen en de winnaar wordt benoemd als ´Chef of the year 2009’. De competitie is uniek in die zin dat alle chefs zeer bekwaam zijn in hun vak, maar nog nooit eerder met typische IJslandse ingrediënten hebben gewerkt. Meer informatie: www.foodandfun.is

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.