>Geef je over aan Dutch Water Dreams

>
Op 17, 18 en 19 april vindt het Summer Weekend plaats bij Dutch Water Dreams (DWD) in Zoetermeer. Het Summer Weekend is het openingsweekend van het zomerseizoen en barst los met vele events en activiteiten. Naast de reguliere wildwateractiviteiten kan je je het hele weekend vermaken met andere leuke activiteiten zoals skelters, the wet wipeout, diverse outdoor parcours en nog meer.
Om kennis te maken met alle sporten bij DWD kun je gebruik maken van een speciale dagpas. Alle sporten (Raften, Hydrospeeden, Tuben, Bodyboarden en Flowboarden) kan je een half uur uitproberen! Deze pas is geldig op zaterdag 18 en zondag 19 april is kost 59,- euro. Ook kun je ervoor kiezen om daarna te BBQen in het Beach House. De voor dagpas zijn er verschillende sessies op zaterdag en zondag. Kijk op www.dutchwaterdreams.com voor deze sessie en voor meer info. De entree voor toeschouwers is het Summerweekend gratis. Alleen aan de dagpassen met wildwateracitivteiten zijn kosten verbonden.

Bij Dutch Water Dreams (DWD) worden de wildste watersportdromen werkelijkheid. In dit voor Europa unieke wildwatersport complex wordt Wildwaterkanoën, Raften, Hydrospeeden, Tuben en Indoor surfen, zoals het Bodyboarden en Flowboarden toegankelijk voor een breed publiek.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.