>Gratis vakantiegidsen top 3

>On Libri presenteert zijn eigen top 3 van gratis reisgidsen.
1. IJsland
Voorheen was IJsland één van de duurste vakantiebestemmingen in Europa. Nu wordt het juist beschouwd als één van de goedkoopste bestemmingen in West Europa. De gratis Reykjavik reisgids, bevat dagtochten en handige kaarten waarmee u deze prachtige stad kunt ontdekken. Ook kunt u lezen over de beroemde geisers en The Blue Lagoon. Grijp deze kans en bezoek Ijsland.

2. Egypte
Ontdek het land van de farao’s en piramides, met als één van de hoogtepunten het prachtige Cairo. Deze voordelige vakantiebestemming combineerd zon, zee en strand met vele indrukwekkende culturele hoogtepunten. In de gratis Cairo reisgids vindt u veel informatie over de stad, maar ook leuke dagtochten in de nabije omgeving.

3. Zuid Azië
Het is wat verder weg dan de eerste twee bestemmingen en de vliegtickets zijn wat duurder, maar terplekke is het nog steeds erg goedkoop. Sta aan de voet van de immense Petronas Towers in Kuala Lumpur. Of geniet van de zon op één van de vele Thaise en Maleisische stranden. Deze nieuwe gratis reisgids Zuid Azië bevat uitgebreide informatie over verschillende bestemmingen in Zuid Azië.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.